Роденият на 10 август 1960 г. актьор, който днес отбелязва своя

...
Роденият на 10 август 1960 г. актьор, който днес отбелязва своя
Коментари Харесай

5 от любимите ни филми с Антонио Бандерас

Роденият на 10 август 1960 година артист,  който през днешния ден отбелязва своя 63 рожден ден, към момента е един от най-желаните мъже в света. 

Хосе Антонио Домингес Бандерас, който мечтае да стане футболист като дете, до момента в който не попада на режисура на мюзикъла " Коса "  в Малага и не взема решение да се запише в актьорска школа. Испанският артист е на международната кино сцена в последните четири десетилетия  и няма никакво желание да слиза от нея. В неговата филмография участват над 100 заглавия. 

Едва ли е изненада, че дебютът му в киното е във филм на гениалния Педро Алмодовар - " Лабиринт на пристрастеностите " от 1982 година В началото на 90-те съумява да завоюва кастинг за роля в холивудска продукция и това е  " Кралете на мамбото ". Участва в  " Филаделфия " с Том Ханкс, а година по-късно си   партнира с Том Круз и Брад Пит в " Интервю с върколак ". Следват няколко огромни холивудски продукции, в това число и в лентата на режисьора Робърт Родригес – " Десперадо "... 

 

" Десперадо " (1995)

Антонио Бандерас, Салма Хайек и Куентин Тарантино изгряват в „ Десперадо “, те описват пламенна история за музика, възмездие и опиати. Бандерас се въплъщава в анонимен мариачи, чиято обичана е убита, а ръката, с която свири на китара пронизана. Облечен в тайнственост и черно, Ел Мариачи отива в малко мексиканско градче, с цел да разчисти сметките си с наркобарона Бучо. В обятията на героя попада чувствената книжарка Каролина (Салма Хайек), която ще му помогне да извърши своята задача.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР